Varmepumpe Bergen

Velkommen til Elektriker Bergen som er din lokale Varmepumpe-forhandler i Bergen for varmepumper og vannbåren varme. Med personlig oppfølging og gode referanser, kan vi tilby deg alt fra salg-service til nyinstallasjoner av varmepumper og air-condition. Ta kontakt med oss for en prat om en varmere-behageligere og billigere hverdag!

En varmepumpe skal du være fornøyd med i 12-15 år. Derfor bør du ringe oss for tilbud! Tlf 56 91 22 01. Vi har kompetanse og erfaring! Vi leverer produkter av svært god kvalitet som man har lang driftserfaring med under nordiske forhold. Varmepumpene utmerker seg som uslåelig i uavhengige tester.

Til Bedrifter, kommuner og eiere av større bygg.

Gjennom våre leverandører kan vi tilby et bredt spekter av varme- og kjøleløsninger fra en rekke fabrikanter.

Vi leverer mange ulike flyttbare kjølere for alt fra små kontorer til store verkstedhaller. Disse egner seg svært godt der man av ulike årsaker, ikke ønsker eller ikke har muligheten til en fastmontert løsning.

Vi leverer varmepumper eller ren aircondition med inntil 50 innedeler koblet opp mot en utedel (for skoler/kontorbygg), samt ulike spesialkjølere, varmepumper og aircondition for kontorer, laboratorier m.m.

Vi leverer spesialtilpassede løsninger for den enkelte bedrift.

Leasing (kun bedrifter)

Våre bedriftskunder kan velge å lease varmepumpe- og airconditionanlegg. En varmepumpeløsning til 20 000 kroner (eks mva) vil da kun koste ca kr 430,- pr mnd (eks mva). En installasjon til 60 000 kroner (eks mva) kommer da på ca 1300 kroner pr mnd (eks mva). Innsparingen som bedriften gjør på fyringsbudsjettet betaler som oftest mer enn denne leieutgiften fra dag en. Dermed blir det ingen ekstra utgifter, men tvert i mot gevinst fra dag en – samtidig som du og dine kolleger/ansatte umiddelbart kan nyte det gode inneklimaet, sommer som vinter.

Om oss:

Trives veldig godt med denne jobben da man treffer mange koselige mennesker. Hovedsakelig er det salg,montering og service hos privatkunder på luft-luft varmepumper som er det jeg driver mest med samt noe ventilasjon i privatboliger. Har også samarbeide med eksternt firma for luft-vann baserte systemer da det er utallige hus med gamle fyrkjeler som må byttes i mer energibesparende systemer.

Ring nå (Åpent 24/7)