Belysning

I vår del av verden har vi bare noen timers dagslys vinterstid

Dette har gjort at vi nordboere alltid har vært bevist energien lyset gir. Å finne erstatning for naturlig lys er derfor en nødvendighet.

På det norske markedet finnes det derfor et utall av valgmuligheter.  Når du skal velge  belysning i hjemmet ditt er det en rekke ting du bør tenke gjennom, så som riktig lysmengde på riktig sted, fleksibilitet, design, utseende, økonomi etc.

Tenk også over at det som er godt lys for en person, kan være dårlig lys for en annen. En 60 åring trenger 6 ganger mer lys som en 20 åring for å se godt. Det finnes også flere spennende løsninger for lysstyring.

ELKO Wireless trådløst

Dette er et enkelt system uten ekstra skjemmende ledninger. Bryterpanelene i ELKO Wireless kan derfor festes der en ønsker. Enhetene kommuniserer via radiosignaler og er enkle å programmere. En trenger kun en skrutrekker til programmeringsjobben.

Frihet til å velge bryterplassering øker boenhetens komfort. Kanskje det er på tide med bryterpanel under stuebordet? Vi har alle reist oss fra sofakroken for å skape riktig lysstemning for filmkvelden. ELKO Wireless gir oss muligheten til å bli sittende i samme gode stilling. Bryterpanelet kan programmeres til å gi ulike lyssettinger, samt dimming. Kunne du hatt glede av lysstyring fra sengekanten? Et knappetrykk kan slå på dempet belysning i gang og bad. Noen vil kalle det luksus å skåne smale og trøtte øyne fra flombelysning på sitt lille nattebesøk. Vi kaller det ELKO Wireless.

Elegant norsk design

Betjeningspanelene er i elegant ELKO Plus design. Design serien er formgitt av Einar J. Hareide for ELKO. ELKO Plus serien omfatter også lysbrytere, enkle og doble stikkontakter, dimmere, bevegelsesfølere, termostater, antenneuttak, samt dekorrammer i ulike farger eller med blått lys. ELKO Wireless leveres i polarhvit, aluminium og sort.

Få tilbud på dit elektroarbeid nå!

Ring nå (Åpent 24/7)