Installasjoner i boliger

Vi har gjennomført elektroinstallasjoner på mange boligprosjekter. Dette har gitt oss lang og bred erfaring både innen nybygg og rehabilitering.

Belysning
Riktig belysning er viktig både ute og inne. Vi hjelper deg å planlegge belysningen etter behov og funksjon. De fleste boliger kan enkelt redusere 15-20 % av el-forbruket uten at det går på bekostning av lyskvaliteten. Det handler om å ha riktig belysning på rett sted til enhver tid.

Varme
Det finnes mange ulike varmekilder å velge mellom. Vi kan tilby mange forskjellige løsninger for både gulvvarme og varmeovner. Ønsker du å installere varmepumpe, hjelper vi deg med å finne den løsningen som er best for ditt behov.

Sikringsskap
Vi anbefaler automatsikringer med innebygget jordfeilbryter. Dette kalles kombivern og sikrer hver kurs individuelt. Spør oss om tilbud!

Overspenningsvern
Vi har produkter og løsninger for alle typer bygg og installasjoner. Vi anbefaler beskyttelse av både elinstallasjon, fintfølende elektronikk og tele-/datainstallasjoner.

Komfyrvakt
Komfyren er den hyppigste årsaken til brann i norske hjem. Med en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige situasjoner.

Smarthusløsninger
Smarthus er en bolig som har installert styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og andre tekniske løsninger. Styringssystemet  styres med et kontrollpanel eller bryter på veggen, fjernkontroll, eller via internett eller mobiltelefon.

Våre fagfolk gir gode råd for at du som kunde skal velge riktige varmekilder og belysning i forhold til ditt behov.

Ring nå (Åpent 24/7)