Smarthus

– intelligente funksjoner for styring av lys, varme, alarmer, solblender m.m.

Elko Matic

Elko Matic er et styringssystem for Smarthus-løsninger som ivaretar intelligente funksjoner for styring av lys, varme, solblending, alarmar og vannlekkasjedeteksjon på en enkel og brukervennlig måte. Elko Matic er et velprøvd og driftsikkert bussystem for elektroinstallasjonen i bolig og næringsbygg. Elko Matic har vært på markedet i Norge i over 12 år og er basert på et av verdens eldste bussystem, Dupline, som forøverig har vært i industrimarkedet i over 17 år. Vi har derfor god erfaring med produktet og kan garantere kvalitet og driftsikkerhet. Et av Elko Matics fortrinn er at det har et bredt bruksområdet samtidig som det også er veldig brukervennlig for sluttbruker og installatør. Det er enkelt å betjene, enkelt å installere, og enkelt å programmere ved hjelp av PC basert verktøy.

 

Komfort – sikkerhet – velvære

Den elektriske installasjonen er en av de viktigste delene av husets infrastruktur, men det kan være vanskelig å vite hvordan man vil ha det. Vi ønsker et sikkert og funksjonelt hjem, og søker gjerne bistand fra fagfolk for å få råd, tips og forslag til løsninger. La deg inspirere av disse sidene, og bruk gjerne underlaget i samtalen med din elektriker. Xcomfort er like godt egnet om det dreier seg om nye hus eller oppussing og utvidelser av eksisterende bolig, og kan brukes i alle deler av det elektriske anlegget.

Hva er Xcomfort?

Xcomfort er en trådløs installasjonsmetode for det elektriske anlegget i huset, som gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet, og økt komfort for deg som beboer. Mulighetene som Xcomfort gir er ikke bare funksjonelle, men de kan også redusere driftskostnader. Mindre strømforbruk og lengre levetid på lyspærene gir fort noen ekstra kroner å rutte med. Selv om hoveddelen av en Xcomfort installasjon er usynlig, vil de synlige delene innby til å bruke designprodukter tilpasset din stil og ditt interiør.

Ring nå (Åpent 24/7)