Finansiering

Hvis du har behov for finansiering, vil det ofte være mest lønnsomt å benytte din lokale bankforbindelse. Du kan f.eks. bake varmepumpelånet inn i huslånet. Om ønskelig kan vi tilby andre finansieringsformer:

Betalingsutsettelse (kun privatpersoner)

Passer det bedre å betale ved en senere anledning, kan vi tilby finansiering med 4 mnd betalingsutsettelse. Du betaler da kr 275,- i gebyr.

Etter denne rentefrie perioden kan du selv velge hvor fort du ønsker å innfri lånet.

Delfinansiering (kun privatpersoner)

Hvis du kun har råd til å kjøpe en varmepumpe til for eksempel 12 900 kroner, ønsker vi å gjøre oppmerksom på tilbud om delfinansiering.

Du får så mye, mye mer ved å kjøpe et topprodukt. Ved å i stedet velge en varmepumpe til rundt 20 000 kroner kan du regne med 1500-2000 Watt mer varmeeffekt på kalde dager (-7) samtidig som den tilsynelatende dyre varmepumpa bruker langt mindre strøm.

Dette medfører at du ved å låne de siste 7000 kronene, vil kunne spare ca 2000 kroner mer pr år med den beste varmepumpa. I tillegg blir varmekomforten så mye bedre.

Det vi kan gjøre er at du får en faktura av oss på 13000 kroner. Resten, 7000 kroner, låner du.

Dersom du har anledning til for eksempel å betale 500 kroner pr mnd, vil dette lånet koste deg ca 73 kroner pr mnd. Nedbetalingstid blir 18 mnd og totale kredittkostnader blir ca 1320 kroner.

Det er med andre ord langt mer lønnsomt å låne, enn å kjøpe en billig pumpe.
Les mer: Bergenselektriker.no

Ring nå (Åpent 24/7)